Korkeapainepesu

Korkeapainepesu on tehokas puhdistusmenetelmä

Korkeapainepesu ja painepesu ovat tehokkaita puhdistusmenetelmiä. Painepesun perustyökalu on 200 barin kuumavesipesuri. Tarjoamme korkeapainepesua 500 – 3000 barin painealueella. Valitsemme parhaan pesupaineen pestävän kohteen mukaan. Palvelemme asiakkaitamme Turussa, Helsingissä ja koko Suomen alueella.

UHP-pesua (ultra high pressure -pesu), 3000 barin painetta käytetään järeimmissä töissä. Näin korkealla paineella voimme tehdä mm. vesipiikkausta vaurioituneelle betonille ja palovaarallisissa paikoissa vesileikkausta metallille. Alle 2500 barin painealueet soveltuvat pinttyneen lian tai esimerkiksi maalin ja pinnoitteiden poistoon.

Korkeapainepesu soveltuu monenlaiseen puhdistukseen

Pesemme korkeapainepesulla tehokkaasti esimerkiksi laivojen tankit, kuten pilssi- ja septitankit, ja laivojen korsteenit, konekuilut sekä lastitilat. Pienemmällä paineella pesemme tuubit ja graffitit, korkeammalla taas maalit ja pinnoitteet. Teemme myös teollisuuslaitteiden, putkistojen, julkisivujen puhdistukset sekä säiliöiden ja siilojen pesut.

Painepesulla jälkivahinkojen torjuntaa

Painepesu soveltuu erityisen hyvin jälkivahinkojen torjuntaan. Hyödynnämme painepesua esimerkiksi teollisuustulipalojen jälkivahinkojen torjunnassa.

Käsittelemme jätteet turvallisesti omalla laitoksellamme

Pesuvedet ja öljyjätteet sisältävät yleensä myrkyllisiä sekä ympäristölle haitallisia aineita. Tästä syystä ne tulee kuljettaa pois pesukohteesta ja jatkokäsitellä asianmukaisesti. ELY-keskus on myöntänyt meille ympäristöluvan, jonka ansiosta voimme huolehtia jätteiden jatkokäsittelystä itse omalla laitoksellamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tarvitsetko korkeapainepesun ammattilaista?

Soita (02) 477 9400

Pesupalvelu Hans Langh - Dirty job well done.